Sındırgı

Slider

O İlçeye Tarım Kredi Kooperatif Marketi Açıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi ilçedeki ilk marketini açtı..

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Balıkesir'in O ilçesinde ilk marketini açtı. Yapılan açılışa Belediye Başkanı ve yeni göreve başlayan ilçe Kaymakamı Didem ÖZAY DİNÇ yanında siyasi partilerin ilçe temsilcileri, oda başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Market Sayılarını Arttırıyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 17 Bölge Birliği, 1615 Kooperatifi, 200 Hizmet Bürosu ve 19 İştiraki ile çiftçilerin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır. Üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatiflerinin marketleri, temel ihtiyaç maddeleri ile tüm gıda ürünlerini tüketiciye sunmaktadır. 

Sındırgı'ya Tarım Kredi Kooperatifi Mini Marketi

Sındırgı Tarım Kredi Kooperatifi şubesinin Balıkesir caddesindeki binasının yanında açılan MİNİ Market, sabah saat 9-18 arasında hizmet vermektedir. Bazı temel ihtiyaç ürünlerinde indirimler yapılmaktadır. Sındırgı Tarım Kredi Kooperatifi, ilçe merkezi Camikebir mahallesinde 300 M2'lik alanda süper market açılması konusunda çalışmaların olduğunu da bildirmiştir.

Sindirgi.net Sındırgı haberleriyle Sındırgı gündemini takip etmekte ve açılan marketin ilçemize hayırlı olmasını temenni etmektedir.


0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mega Menu

blogger
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Sındırgı.net | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Sındırgı için ile..